Во нашата кујна за настани, веруваме дека уживањето во специјалните настани во различни прилики е дел од нашето секојдневие. Поминуваме покрај продажни промоции во супермаркетите, учествуваме на конференции, прославуваме годишнини, наздравуваме на венчавките и со желба за забава купуваме билети за фестивалите кои сакаме да ги посетиме. Свесни или не – ние сме дел од настаните во некој контекст.

Специјалните настани – нивната единственост, концепт и присуство во бизнисот не потсетува колку сме страствени кога го подготвуваме компанискиот годишен настан, колку сме посветени кога се соочуваме со предизвикот да креираме концепт за некој иден настан кој многу ни значи и колку недопирливи, но сепак присутни се концептуалните случувањата во нашиот живот.

Така, ви ја претставувам можноста за систематски пристап во организацијата и супервизијата на настаните, честа задача чие решение јас и мојот тим можеме да го овозможиме за вашиот бизнис. Вам ви преостанува да размислите кои следен настан би требало да го организирате кога тоа ќе биде прилика за вашиот бизнис. Ќе ни биде задоволство да ви помогнеме.

Со почит, Вартан Сурмејан

Основни порции

Креирање концепт за настан

Забавен процес на подготовка во кој со помош на вашите идеи, предлози и желби заедно ќе го скицираме концептот за организација на вашиот настан

Продажна промоција

Пријатна свежа порција која се состои од вашите добро изложени продукти или услуги, послужени на место по ваш избор!

Креативна анализа за настан

Испробајте ги различните концепти предложени од главниот готвач, внимателно избрани од нашата креативна кујна, адаптирани на вашиот бизнис и збогатени со нашите професионални совети.

Главни јадења

Конференции

Планирана работна сесија во согласност со брендингот на вашата компанија, поставена во хотел или конференциска сала. Детално замислен распоред на седење и професионална техничка поддршка послужени како додаток.

Годишнини

Почестете се себе си со вашиот омилен настан! Потсетете се на вашите спомени, посакајте си убави желби и јавете ни се за прелив од материјали кои ги користиме за декорација! Предлог за сервирање: овој настан е идеално да се дегустира со пријателите, семејството или колегите.

Венчавки

Заради различните идеи и желби за подготовка и сервирање на овој рецепт искрено го советуваме корисникот на ова мени за настани да ни испрати e-mail заради дополнитела консултација доколку се одлучи да подготвува ваков настан.

Специјалитет

Фестивали

Сезонски оброк. Во зависност од сезоната во која планирате да го конзумирате, побарајте не за совет и заедно ќе ги искористиме нашите вештини за подготовка и сервирање на професионални решенија за концерти, театарски претстави, изложби, филмски проекции и модни ревии.

Десерти

“Feedback” за настан и извештај по реализиран настан

Уживајте во слаткиот feedback за вашиот настан, внимателно испечен со помош на нашето заедничко искуство од настанот, послужен со препораки за вашите идни настани

Менаџирање на односи со клиентите

Нам ни е задоволство заедно да подготвуваме настани, но исто така внимаваме на апетитот на нашите клиенти и нивните гости. Кога настанот е подготвен и веќе дегустиран, послужете ги вашите гости со овој личен и соодветен начин на внимание, така, потсетувајќи ги дека нивното внимание и интерес за вашите идни настани ви значи. И тоа многу!

 

References

“Vartan’s extensive experiences and qualifications have singled him out as one of the most valuable candidates among hundreds of applications we had received. Working in the Protocol, which is one of the central departments, Vartan demonstrated his capacity to communicate and coordinate across the whole spectre of the Festival organising team…
Additionally, Vartan was the protocol officer in charge of the largest screening venue of the Festival – HT Open Air Cinema, which hosts over 3.000 spectators. As the representative of the Protocol Department at this venue, Vartan was responsible for production of daily protocol for ceremonies that took place before or after the screenings.
Vartan had carried out all the duties assigned to him with the utmost professionalism and dedication. He is reliable, punctual and well-organised. With his positive attitude, pleasant personality and excellent team spirit he has been a real asset to my team.”
Mr. Nihad Brankovic, Head of Protocol - Sarajevo Film festival

 
“Vartan gained a substantial level of experience within the marketing sector, while working with Born in London. Although he was engaged in academic research, it provided him with the current "state of art" experience and skills, and enhanced our marketing efforts for future perspectives. Vartan was a pleasure to work with, and was extremely calm competent and professional at all times. He offered a lot of his knowledge to our business.”
Ms. Georgina Fernandez, the co-founder of BORN

 

 

“I had opportunity to meet Mr. Vartan Surmejan at 2009 when he was in Ljubljana, Slovenia to assist the organizational board of the Festival for Creative Communication "Magdalena" to improve the festival's service strategy for the new edition forthcoming at 2O10. …we have opportunity to invite Mr. Surmejan at the Magdalena festival where he staged two days’ workshop on Event's Marketing Management subject. The workshop finds on positive response to our guests and visitors and was inevitably an added value to the Magdalena festival.”
Mr. Uros Blazic - Vice President of Festival Magdalena

 
„Како врвен практичар во она што го работи, Вартан Сурмејан беше поканет како гостин предавач во рамките на предметот „Дизајн на кариера“, кој го слушаат студентите од Колеџот за дизајн при Семос Едукација. ...нашите студенти имаа можност да го слушнат излагањето на Вартан на тема „Како да организирате добар настан“ и на тој начин да ги продлабочат своите знаења за организација на настани и да слушнат практични совети за целиот процес на организација. Вартан е...одговорен и стручен и сето тоа го потврди од добиениот позитивен фидбек од страна на нашите студенти.“
Ангелина Канчевска - Раководител на колеџ за дизајн, Семос Едукација

 
„Вартан Сурмејан беше значаен дел од тимот кој работеше на организација на фестивалот и можам да го препорачам како личност со одлични комуникациски и организациски способности.
Татјана Јовановска
Директорка на Скопски филмски фестивал

Контакт

Вартан Сурмејан
Т: +389 78 225 557
Е: info at eventcook.mk